divocak-na-sipkove-omacce.jpg

Divočák na kořeněné omáčce

Maso na pánvi orestujeme. Do hrnce dáme sádlo, cibuli, mrkev, petržel, špek, jalovec, nové koření, pepř celý, tymián, bobkový list, badyán. To vše osmažíme,přidáme trochu cukru,znova osmažíme,přilijeme kečup,víno,šťávu z pomeranče a šípkovou marmeládu. Maso k tomu přidáme,a dusíme do měkka. Nakonec zahustíme...

Diskuze

9 komentářů

    m
    martinnatr

    na to bych měla chuť, super

    g
    glady

    To je dilema divaočák na šípkové nebo se zelím….
    Šípkovou omáčku jsem ještě nedělala. Určitě zkusím.

    l
    ladouch

    Manžel je myslivec, takže divočák není problém, ale on to nesmí má dnu.

    l
    lidka2

    Tímhle receptem bych potěšila mužskou část rodiny, ale mě to zase tolik neláká.

    v
    viki11

    Možná, že by šlo vyjímečně nahradit maso klasickým vepřovým.

    b
    Bobina1

    Tak ještě mít maso z divočáka a šípek.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist