Chlebíčky s houbami a slaninou

Suroviny

hlívy ústřičné

300 g

česneku

3 stroužky

nasekané listové petržele

1 hrst

sůl

dle chuti

slanina

dle libosti

bageta nebo chleba

dle libosti

olivový olej

dle potřeby

červené papriky

1 ks

Postup přípravy:

Na rozehřátém oleji osmahneme plátky slaniny, přidáme nakrájený česnek, nasekanou petržel, omytou papriku nakrájenou na proužky, nadrobno nakrájené houby a na malém plameni dusíme pod poklicí 7-8 minut. Posledních pár minut sundáme poklici, aby šťáva zredukovala. Podáváme na opečených krajíčcích bílého chleba nebo bagety. Před podáváním ještě zasypeme čerstvou petrželí. Chlebíčky můžeme ještě dochutit strouhaným sýrem.

TIP: Takto připravené houby můžeme servírovat také s těstovinami nebo jako přílohu k masu.

Hodnocení

5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.12.2016 2:30| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist