Neobvyklé chlebíčky z plněné veky

Suroviny

veka
1 ks
tavený sýr
200 g
máslo
100 g
sardelová pasta
1 ks
vejce uvařené natvrdo
2 ks
šunka
100 g
sterilovaná okurka
2 ks
kapie
1 ks
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Vejce uvaříme natvrdo. Mezitím rozetřeme změklé máslo a tavený sýr se solí a sardelovou pastou. Veku překrojíme na polovinu a vydlabeme střídu. Po uvaření vejce nastrouháme na jemno a přidáme k již utřeným surovinám. Dobře promícháme a přidáme ještě na kostičky pokrájené okurky, kapii a na jemno nakrájený salám. Opepříme podle chuti, opět řádně promícháme a touto směsí plníme vydlabanou veku. Obě poloviny veky po naplnění zabalíme do alobalu nebo potravinářské fólie a necháme v lednici ztuhnout (nejlépe přes noc, ale stačí i 3 hodiny). Před podáváním veku vyjmeme z lednice a nakrájíme na plátky – chlebíčky.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.3.2013 5:06| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist