Chalupářský toust

Suroviny

chléb - ne čerstvý
vejce
2 ks
trocha mléka
paštika

Postup přípravy:

Z krajíce chleba o tlušťce asi 2 cm vykrojíme větší část střídky. Kůrku dáme na rozehřátý olej a do středu nalijeme rožšlehané vejce s mlékem. Vykrojenou střídku namažeme paštikou a namazanou stranou přiklopíme na vejce. Opečeme z obou stran.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.6.2014 7:36| autor: martule82

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist