chaluparsky-toust.jpg

Chalupářský toust

Z krajíce chleba o tlušťce asi 2 cm vykrojíme větší část střídky. Kůrku dáme na rozehřátý olej a do středu nalijeme rožšlehané vejce s mlékem. Vykrojenou střídku namažeme paštikou a namazanou stranou přiklopíme na vejce. Opečeme z obou stran.

Diskuze

2 komentáře

    l
    ladouch

    Dobrá vychytávka a určitě moc chutný.

    m
    martinnatr

    jednoduchý recept, rychlá večeře nebo pohoštění

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist