Černošské ražniči s masem a cibulkou

Suroviny

vepřové maso
klobásy
párky
kuřecí maso
cibule, olej
sůl, pepř
množství určujeme podle počtu strávníků

Postup přípravy:

Cibuli pokrájíme na kolečka a maso s uzeninami na malé kousky. Směs zakapanou olejem, osolíme, opepříme a vložíme do pekáčku, podlijeme a pečeme, dokud masíčko nezměkne. My necháváme vše péct déle, potom uzenina krásně křupe a cibulka je nádherně křupavá a slaďounká.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist