P4150081.JPG

Černošské ražniči s masem a cibulkou

Cibuli pokrájíme na kolečka a maso s uzeninami na malé kousky. Směs zakapanou olejem, osolíme, opepříme a vložíme do pekáčku, podlijeme a pečeme, dokud masíčko nezměkne. My necháváme vše péct déle, potom uzenina krásně křupe a cibulka je nádherně křupavá a slaďounká.

Diskuze

11 komentářů

    s
    Stendy

    Já myslel, že stačí rážničí připálit a je z něj Černošské ražniči.

    m
    martinnatr

    to bude moc dobré, vyzkouším

    g
    glady

    ZAjímavý recept. Určitě vyzkouším, Třeba se ujme i u nás.

    x
    xxkouckaxx

    Masová směs z pekáčku není sice dietní, ale nám chutná – a já se připojuji , my ji taky love !

    a
    aknela11

    ražnici – velmi jednoduchý a skvělý receptík – vyzkouším

    b
    Bobina1

    Dobrý název – černošské ražničí. U nás oblíbené menu.

    x
    xxkouckaxx

    něco podobného jsme měli minulý týden a byla to bašta

    k
    krockovapavla

    Moc moc chutné a moc dobré ražničí, mňam.

    j
    josef7777

    Černošské ražniči je bezva recept. Delavam.

    j
    jijina

    ražniči je dobré, vždy přidám co je zrovna doma, recept vyzkouším

    x
    xxkouckaxx

    tak tohoto recepisu se mi vyloženě sbíhají sliny – musím udělat

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist