Černošské ražniči s masem a cibulkou
Cibuli pokrájíme na kolečka a maso s uzeninami na malé kousky. Směs zakapanou olejem, osolíme, opepříme a vložíme do pekáčku, podlijeme a pečeme, dokud masíčko nezměkne. My necháváme vše péct déle, potom uzenina krásně křupe a cibulka je nádherně křupavá a slaďounká.
Já myslel, že stačí rážničí připálit a je z něj Černošské ražniči.
to bude moc dobré, vyzkouším
ZAjímavý recept. Určitě vyzkouším, Třeba se ujme i u nás.
Masová směs z pekáčku není sice dietní, ale nám chutná – a já se připojuji , my ji taky love !
ražnici – velmi jednoduchý a skvělý receptík – vyzkouším
Dobrý název – černošské ražničí. U nás oblíbené menu.
něco podobného jsme měli minulý týden a byla to bašta
Moc moc chutné a moc dobré ražničí, mňam.
Černošské ražniči je bezva recept. Delavam.
ražniči je dobré, vždy přidám co je zrovna doma, recept vyzkouším
tak tohoto recepisu se mi vyloženě sbíhají sliny – musím udělat