Celerový salát s jablky

celerovy-salat-s-jablky-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

celer
300 g
citrónová šťáva
dle chuti
cukr
2 ČL
větší jablko
1 ks
rozinka
2 PL
ledový salát
1/4 ks
červená čekanka
1 hrst
sůl, pepř
dle chuti
křepelčí vejce
6 ks

Postup přípravy:

Na jemné nudličky nakrájejte 300 g oloupaného celeru, dejte ho do kastrolu, zalijte šťávou z citrónu a vodou, aby byl ponořený. Přidejte lžičku cukru, sůl a povařte ho doměkka. Zchladlý a scezený celer dejte do misky. Přidejte větší na nudličky nakrájené jablko, 2 lžíce rozinek, 1/4 nakrájeného ledového salátu, hrst nakrájené červené čekanky. V hrnku rozmíchejte šťávu z citrónu, lžíci vody, lžičku cukru, sůl, pepř, přelijte přes salát, lehce promíchejte a obložte natvrdo uvařenými 6 křepelčími vajíčky.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.2.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist