Bulharská sarma

Suroviny

hlávka bílého zelí
1 ks
kysané zelí
500 g
mleté maso
700 g
rýže
1 hrst
sůl
dle chuti
mletá paprika
1 ČL
bobkový list
1 ks
hladká mouka
2 PL
tuk
1/2 kostky
vejce
2 ks
rajčata
2 ks

Postup přípravy:

Masovou směsí (mleté maso, napolo uvařená rýže, vejce, paprika, sůl) naplníme spařené zelné listy. Zbytek hlávky nakrájíme do vysokého hrnce, přidáme vrstvu kyselého zelí. Poklademe zelné závitky a vše zalijeme studenou vodou. Začneme vařit, osolíme, přidáme rajčata, sůl, bobkový list. Vaříme asi 90 minut, před dovařením dochutíme octem a solí. Nakonec zalijeme paprikovou jíškou a provaříme.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.9.2014 12:06| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist