sarma.jpg

Bulharská sarma

Masovou směsí (mleté maso, napolo uvařená rýže, vejce, paprika, sůl) naplníme spařené zelné listy. Zbytek hlávky nakrájíme do vysokého hrnce, přidáme vrstvu kyselého zelí. Poklademe zelné závitky a vše zalijeme studenou vodou. Začneme vařit, osolíme, přidáme rajčata, sůl, bobkový list....

Diskuze

4 komentáře

    b
    Bobina1

    Bulharskou sarmu jsem nejedla, ale může být dobrá.

    l
    ladouch

    Je vynikající, jedla jsem jí u známých, také se pokusím uvařit.

    v
    viki11

    Bulharská sarma je výtečné jídlo, které jsem ochutnala v Bulharsku. Milovníci mletého masa a zelí si přijdou na své,

    l
    lucik21

    Recept neznám, ale vypadá to dobře

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist