Bramborová kaše s masovou směsí a vejci

Suroviny

nasolené hovězí maso
375 g
nasolené vepřové maso
150 g
cibule
1 ks
margarín
1 PL
brambory
750 g
nakládané okurky
3 ks
sůl a pepř
dle chuti
muškátový oříšek
1 špetka
česnek
1/2 stroužků
vejce
4 ks
sardelky
4 ks

Postup přípravy:

Maso uvaříme ve vodě doměkka. S okurkami umeleme na masové strojku a necháme odpočinout. Uvařené brambory prolisujeme na bramborovém lisu a smícháme s troškou masového vývaru na jemnou hmotu.

Maso smícháme s bramborovou kaší a přidáme nasekanou a osmaženou cibuli. Okořeníme pepřem, muškátovým oříškem a utřeným česnekem. Kaši dáme do mísy, obložíme sázenými vejci a sardelkami.

Místo sardelek můžeme použít i marinované sledě, ty však podáváme zvlášť. Jako přílohu podáváme nakládané okurky.

Dobrou chuť!

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Markéta Dušková

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist