Borůvková omáčka s vínem

Suroviny

pískový cukr
50 ml
kukuřičný škrob
1 KL
portské víno
50 ml
voda
20 ml
borůvky
250 ml
citrónová šťáva
1 PL

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

V malé pánvi smíchejte cukr a kukuřičný škrob pomocí metly, přidejte portské víno a vodu. Poté přidejte borůvky a na mírném ohni poduste za stálého míchání 5 minut nebo až omáčka zhoustne. Odstavte a přimíchejte citronovou šťávu. Nechte vychladnout. Můžete použít nejen na knedlíky, ale třeba i na zmrzlinu.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.9.2011 11:29| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist