fazole.jpg

Bílé fazole s rajčatovým protlakem

Fazole přes noc namočíme do vody a druhý den dáme do hrnce a vaříme do změknutí. Přidáme do vývaru najemno nakrájenou a orestovanou cibuli. Poté co fazole změknou, rozmícháme si trochu hladké mouky ve vodě, přidáme rajčatový protlak a zahustíme na potřebnou hustotu....

Diskuze

1 komentář

    j
    jankac

    Toto jedlo ma neláka.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist