Biftečky se sýrem a bazalkou

Suroviny

zadního hovězího masa (nejlépe ze svíčkové)

600 g

tvrdého sýra

100 g

sůl, mletý pepř

dle chuti

mletá paprika

dle chuti

bazalka nebo petrželka

dle chuti

olej na potření

dle potřeby

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na plátky asi 1,5 cm tlusté a jemně je naklepeme. Potřeme je olejem a okořeníme. Necháme asi 2 hodiny v chladnu odležet. Poté plátky položíme na rošt a grilujeme po každé straně cca 6 minut. Při opékání druhé strany před koncem tepelné úpravy posypeme maso nahrubo nastrouhaným sýrem smíchaným s nakrájenou petrželkou nebo bazalkou. Hotové plátky osolíme a podáváme s chlebem a zeleninou, případně s jinou přílohou (dušenou rýží nebo grilovanými či vařenými brambory).

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 4x |  Nehutnalo
12345
Chutnalo
3.1.2017 2:12

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist