Biftečky se sýrem a bazalkou

Suroviny

zadního hovězího masa (nejlépe ze svíčkové)

600 g

tvrdého sýra

100 g

sůl, mletý pepř

dle chuti

mletá paprika

dle chuti

bazalka nebo petrželka

dle chuti

olej na potření

dle potřeby

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na plátky asi 1,5 cm tlusté a jemně je naklepeme. Potřeme je olejem a okořeníme. Necháme asi 2 hodiny v chladnu odležet. Poté plátky položíme na rošt a grilujeme po každé straně cca 6 minut. Při opékání druhé strany před koncem tepelné úpravy posypeme maso nahrubo nastrouhaným sýrem smíchaným s nakrájenou petrželkou nebo bazalkou. Hotové plátky osolíme a podáváme s chlebem a zeleninou, případně s jinou přílohou (dušenou rýží nebo grilovanými či vařenými brambory).

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.1.2017 2:12

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist