Carpaccio z červené řepy se zázvorem

Suroviny

červené řepy
2 ks
olivového oleje
100 ml
pomerančového džusu
3 PL
cukru krupice
2 PL
medu
2 PL
vinného octa
2 PL
3 cm špalíku čerstvého zázvoru
1 ks
sójové omáčky
1 PL
sůl, pepř
dle chuti
tymián
dle chuti

Postup přípravy:

Řepu očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Ocet s cukrem svaříme, přidáme med, pomerančový džus, tymián, olej, pepř, sůl a sójovou omáčku a vše rozšleháme. Přilijeme šťávu z nastrouhaného a vymačkaného kořene zázvoru. Do marinády naložíme plátky řepy a necháme cca 10 hodin odležet. Podáváme s bagetou nebo celozrnným chlebem.

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.6.2016 7:15

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist