Zelné bramboráky podle babičky
Zelí rozvolníme a nadrobno pokrájíme. Brambory oloupeme, nastrouháme, vymačkáme. Zelí a brambory promícháme, přidáme dle potřeby hrubou krupici, nadrobno nakrájenou cibuli, vejce, sůl a promícháme. Upečeme do zlatova.
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Sladkokyselá polévka s kuřecím masem
2 hodiny středně těžké
Výborný kuřecí guláš se smetanou
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
Kuřecí salát s roketou a fenyklem
2 hodiny středně těžké
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
Zelí rozvolníme a nadrobno pokrájíme. Brambory oloupeme, nastrouháme, vymačkáme. Zelí a brambory promícháme, přidáme dle potřeby hrubou krupici, nadrobno nakrájenou cibuli, vejce, sůl a promícháme. Upečeme do zlatova.
Zelné bramboráky by mi asi nechutili, som za klasiku.
Zelné bramboráky jsem jedl a jsou moc dobré.
Znám a už jsem je i dělala, byly docela dobré..
to uričtě vyzkouším….to bude velká dobrota…..
este som o takychto plackách nepocula,no sú urcite chutné,zdravsie 🙂
Zelné bramboráky jsem ještě neměla, ale vypadají zajímavě
Zelné bramboráky jsou moc dobré.