zelne-bramboraky.jpg

Zelné bramboráky podle babičky

Zelí rozvolníme a nadrobno pokrájíme. Brambory oloupeme, nastrouháme, vymačkáme. Zelí a brambory promícháme, přidáme dle potřeby hrubou krupici, nadrobno nakrájenou cibuli, vejce, sůl a promícháme. Upečeme do zlatova.

Diskuze

7 komentářů

    j
    jankac

    Zelné bramboráky by mi asi nechutili, som za klasiku.

    s
    stana1

    Zelné bramboráky jsem jedl a jsou moc dobré.

    p
    patricia077

    Znám a už jsem je i dělala, byly docela dobré..

    g
    glady

    to uričtě vyzkouším….to bude velká dobrota…..

    k
    kajca

    este som o takychto plackách nepocula,no sú urcite chutné,zdravsie 🙂

    l
    lucik21

    Zelné bramboráky jsem ještě neměla, ale vypadají zajímavě

    b
    Bobina1

    Zelné bramboráky jsou moc dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist