Zelné bramboráky podle babičky

Suroviny

kysané zelí
250 g
brambory
500 g
cibule
1 ks
vejce
3 ks
sůl
hrubá krupice
olej na smažení

Postup přípravy:

Zelí rozvolníme a nadrobno pokrájíme. Brambory oloupeme, nastrouháme, vymačkáme. Zelí a brambory promícháme, přidáme dle potřeby hrubou krupici, nadrobno nakrájenou cibuli, vejce, sůl a promícháme. Upečeme do zlatova.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 15x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.10.2015 4:27| autor: baraval

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist