bulharska-musaka.jpg

Zapečené brambory s mletým masem a zeleninou

Brambory nakrájíme na plátky a polovinu z nich poklademe na olejem vymaštěný pekáč. Zeleninu nastrouháme nahrubo a polovinu dáme na brambory. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Cibuli nakrájíme na pánvi, osmahneme spolu s osoleným a opepřeným mletým masem a rozložíme do pekáčku na...

Diskuze

10 komentářů

    m
    monia1

    Recept se mi líbí, ale osobně bych přidala ještě lilek. Vyzkouším.

    m
    martinnatr

    nezkoušela jsem, zase změna, super

    g
    glady

    Vyzkoušíme, ochutnáme a uvidíme. Třeba se tento recept u nás zabydlí natrvalo.

    a
    aknela11

    musaka – nikdy jsem nejedla – potřebovala bych ochutnat…

    x
    xxkouckaxx

    Bulharská musaka – už jsem něco podobného zkoušela a nebylo to špatné !

    v
    viki11

    Toto jídlo je u nás velmi oblíbené.

    l
    ladouch

    Také musaku dělám, ale dávám tam ještě opečené plátky lilku nebo cukety, je to moc dobré.

    k
    krockovapavla

    Tento recept je opravdu výborný a vynikající a moc moc dobrý.

    b
    Bobina1

    Musaku dělám a dávám tam ještě nakrájenou papriku a rajčata. Nahoru na zapečení poleji bešamelem.

    l
    lucik21

    to vypadá moc dobře podle ingrediencí

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist