Žampionové špízy s klobásou

Suroviny

menších pevných žampionů
400 g
pikantní klobásy (nebo párků)
200 g
naťové cibulky
1 svazek
oleje
4 PL
grilovacího koření
1 PL

Postup přípravy:

Marináda: 4 lžíce oleje, 1 lžíce grilovacího koření

Žampióny očistíme (stačí je otřít papírovou utěrkou). Klobásu nakrájíme na kolečka. Cibulky očistíme a nakrájíme na kousky. Olej rozšleháme s grilovacím kořením. Žampióny, klobásu a cibulky střídavě napichujeme na grilovací jehly nebo špejle, špízy potřeme připravenou olejovou marinádou, rozložíme na mřížku grilu a opečeme je ze všech stran. Podáváme s čerstvým pečivem a zeleninou.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.11.2016 6:42| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist