Žampionové špízy s klobásou

Suroviny

menších pevných žampionů
400 g
pikantní klobásy (nebo párků)
200 g
naťové cibulky
1 svazek
oleje
4 PL
grilovacího koření
1 PL

Postup přípravy:

Marináda: 4 lžíce oleje, 1 lžíce grilovacího koření

Žampióny očistíme (stačí je otřít papírovou utěrkou). Klobásu nakrájíme na kolečka. Cibulky očistíme a nakrájíme na kousky. Olej rozšleháme s grilovacím kořením. Žampióny, klobásu a cibulky střídavě napichujeme na grilovací jehly nebo špejle, špízy potřeme připravenou olejovou marinádou, rozložíme na mřížku grilu a opečeme je ze všech stran. Podáváme s čerstvým pečivem a zeleninou.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.11.2016 6:42| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist