Vepřové nudličky na víně

Suroviny

vepřová plec
500 g
rajčata
4-5 ks
cibule
1 ks
červené víno
200 ml
sůl a pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Maso zbavené tuku nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájenou na kostičky osmažíme na oleji, přidáme maso, osolíme, opepříme a necháme na mírném ohni asi 5 – 8 minut dusit pod poklicí. Pak podlijeme trochou vody, přidáme rajčata (spařená, oloupaná a pokrájená) a dusíme dalších zhruba 5 minut, než přilijeme víno. Dobře promícháme a necháme podusit, až se víno odpaří. Vhodná příloha je rýže, hranolky nebo i brambory.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.9.2013 12:29| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist