Vepřové nudličky na víně

Suroviny

vepřová plec
500 g
rajčata
4-5 ks
cibule
1 ks
červené víno
200 ml
sůl a pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Maso zbavené tuku nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájenou na kostičky osmažíme na oleji, přidáme maso, osolíme, opepříme a necháme na mírném ohni asi 5 – 8 minut dusit pod poklicí. Pak podlijeme trochou vody, přidáme rajčata (spařená, oloupaná a pokrájená) a dusíme dalších zhruba 5 minut, než přilijeme víno. Dobře promícháme a necháme podusit, až se víno odpaří. Vhodná příloha je rýže, hranolky nebo i brambory.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.9.2013 12:29| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist