Vepřová směs s hráškem, kyselou okurkou a vejci

Suroviny

vepřové plecko

500 g

sterilovaný hrášek

150 g

sladkokyselá okurka

2 ks

uvařená vejce na tvrdo

2 ks

cibule

1 ks

vývar z kostky bujónu

350 ml

mletá paprika

1 ČL

hladká mouka

2 PL

smetana

200 ml

sádlo

1/4 ks

sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kostky, osolíme. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, orestujeme, poprášíme paprikou, zalijeme vývarem nebo vodou, dusíme, až je maso měkké. Hladkou mouku promícháme se smetanou, zalijeme měkké maso a na mírném ohni provaříme. Nakonec přidáme na kostičky nakrájenou okurku a hrášek. Podáváme s knedlíkem nebo rýží, na talíři do omáčky přidáme kousky vařených vajec.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.9.2017 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist