Vepřová směs s hráškem, kyselou okurkou a vejci

Suroviny

vepřové plecko

500 g

sterilovaný hrášek

150 g

sladkokyselá okurka

2 ks

uvařená vejce na tvrdo

2 ks

cibule

1 ks

vývar z kostky bujónu

350 ml

mletá paprika

1 ČL

hladká mouka

2 PL

smetana

200 ml

sádlo

1/4 ks

sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kostky, osolíme. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, orestujeme, poprášíme paprikou, zalijeme vývarem nebo vodou, dusíme, až je maso měkké. Hladkou mouku promícháme se smetanou, zalijeme měkké maso a na mírném ohni provaříme. Nakonec přidáme na kostičky nakrájenou okurku a hrášek. Podáváme s knedlíkem nebo rýží, na talíři do omáčky přidáme kousky vařených vajec.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.9.2017 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist