Vepřová žebírka na pivu s pórkem

Suroviny

masitých vepřových žebírek

1500 g

pórku

600 g

světlého piva

1 lahev

drceného barevného pepře

2 PL

sádla

2 PL

sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Vepřová žebírka nakrájíme na plátky, osolíme je. Ve větším pekáči na rozehřátém sádle žebírka ze všech stran opečeme dozlatova. Opečené maso zalijeme pivem, hojně posypeme podrceným barevným pepřem, přikryjeme a pečeme, v troubě vyhřáté na 170-180 °C, asi 45 minut, během pečení občas pokrm přelijeme výpekem a případně podlijeme dalším pivem. Nakonec žebírka doplníme o kolečka nakrájeného pórku a pečeme ještě dalších 15 minut odklopená.

Hodnocení

5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.7.2018 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist