Vepřová žebírka na pivu s pórkem

Suroviny

masitých vepřových žebírek

1500 g

pórku

600 g

světlého piva

1 lahev

drceného barevného pepře

2 PL

sádla

2 PL

sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Vepřová žebírka nakrájíme na plátky, osolíme je. Ve větším pekáči na rozehřátém sádle žebírka ze všech stran opečeme dozlatova. Opečené maso zalijeme pivem, hojně posypeme podrceným barevným pepřem, přikryjeme a pečeme, v troubě vyhřáté na 170-180 °C, asi 45 minut, během pečení občas pokrm přelijeme výpekem a případně podlijeme dalším pivem. Nakonec žebírka doplníme o kolečka nakrájeného pórku a pečeme ještě dalších 15 minut odklopená.

Hodnocení

5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.7.2018 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist