Velikonoční nádivka z toustů s petrželkou

Suroviny

toustový chléb světlý
mléko, cibule, vejce
sůl, pepř
petrželka
pečící papír

Postup přípravy:

Toustový chléb v míse zalijeme mlékem a necháme 15 minut uležet. Na pánvičce mezitím opečeme dozlatova cibuli. K chlebu přidáme celé vejce, petrželku nakrájenou na drobno, opečenou cibuli, sůl a pepř. Prsty směs důkladně promícháme, aby se jednotlivé složky hezky promíchaly. Hotové těsto vložíme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme dozlatova.

Recept by Penam

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.3.2015 10:29| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist