velikonocni_nadivka.jpg

Velikonoční nádivka z toustů s petrželkou

Toustový chléb v míse zalijeme mlékem a necháme 15 minut uležet. Na pánvičce mezitím opečeme dozlatova cibuli. K chlebu přidáme celé vejce, petrželku nakrájenou na drobno, opečenou cibuli, sůl a pepř. Prsty směs důkladně promícháme, aby se jednotlivé složky hezky promíchaly. Hotové těsto...

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    Velikonoční nádivka z toustů by sa asi u nás nejedla.

    l
    ladouch

    Mám raději klasiku s uzeným masem.

    l
    lucik21

    Velikonoční nádivka z toastů vypadá dobře

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist