Velikonoční nádivka s masem a kopřivami

Suroviny

čerstvého mléka

1/2 l

veka nebo 10 rohlíků

1 ks

vepřového masa

1/2 kg

uzeného masa

1/2 kg

vajec

10 ks

sůl, muškátový květ

nať mladé kopřivy

1 ks

máslo

Postup přípravy:

Maso každé zvlášť uvaříme a nakrájíme na kostičky. Veku či rohlíky nakrájíme na plátky a na chvíli namočíme do mléka. Po té je zbavíme přebytečné vlhkosti a zpracujeme v hmotu. Přidáme žloutky, nakrájené maso, nasekanou kopřivu, muškátový květ a osolíme dle chuti. Bílky ušleháme a sníh lehce vmícháme do hmoty. Pečeme v máslem vymazaném pekáči v předehřáté troubě asi 3/4 hodiny.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 2x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.3.2015 2:15| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist