velikonocni-nadivka.jpg

Velikonoční nádivka s masem a kopřivami

Maso každé zvlášť uvaříme a nakrájíme na kostičky. Veku či rohlíky nakrájíme na plátky a na chvíli namočíme do mléka. Po té je zbavíme přebytečné vlhkosti a zpracujeme v hmotu. Přidáme žloutky, nakrájené maso, nasekanou kopřivu, muškátový květ a osolíme dle chuti. Bílky ušleháme a sníh lehce...

Diskuze

5 komentářů

    j
    Jana Čipková

    VELIKONOČNÍ NÁDIVKA S MASEM A KOPŘIVAMI sa u nás nerobieva.

    g
    glady

    mám ráda nádivky a často je dělávám nejen na Velikonoce…….

    l
    lucik21

    Velikonoční nádivku budu určitě dělat

    l
    ladouch

    Také jí dělám, máme jí rádi.

    s
    stana1

    Velikonoční nádivka je opravdu dobrá.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist