100_3391.JPG

Vejce s jemnou bylinkovou omáčkou

NA OZDOBENÍ: Kopr a 4 malá rajčata Vejce propíchněte, vložte do vařící vody a vařte 10 minut. Pak je ochlaďte studenou vodou a pod vodou je také oloupejte, jde to snáze. Do tvarohu postupně vmíchejte jogurt, smetanu a hořčici. Cibuli oloupejte a jemně nastrouhejte....

Diskuze

11 komentářů

    Viky17

    Vejce s jemnou bylinkovou omáčkou – vypadají velmi lákavě a skvělé pohoštění pro návštěvu.

    m
    martinnatr

    vypadá to krásně, bude to dobré

    g
    glady

    Vejse jsou velice vděčná potravina i surovina.

    l
    lidka2

    Občas si rádi dáme vařená vajíčka a s tou omáčkou bych to mohla zkusit.

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě vyzkoušíme.

    x
    xxkouckaxx

    Vejce s jemnou bylinkovou omáčkou – ta omáčka se mi líbí !

    k
    krockovapavla

    Hlavně jemná bylinková omáčka je výborná.

    x
    xxkouckaxx

    recept vypadá skvěle – takovým způsobem jsem vejce nikdy nevařila

    b
    Brubak

    mě se to líbí moc, určitě udělám

    x
    xxkouckaxx

    to se mi dost líbí ! k tomu čerstvé pečivo a hostina bude hotová !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist