Vejce s jemnou bylinkovou omáčkou
NA OZDOBENÍ: Kopr a 4 malá rajčata Vejce propíchněte, vložte do vařící vody a vařte 10 minut. Pak je ochlaďte studenou vodou a pod vodou je také oloupejte, jde to snáze. Do tvarohu postupně vmíchejte jogurt, smetanu a hořčici. Cibuli oloupejte a jemně nastrouhejte....
Vejce s jemnou bylinkovou omáčkou – vypadají velmi lákavě a skvělé pohoštění pro návštěvu.
vypadá to krásně, bude to dobré
Vejse jsou velice vděčná potravina i surovina.
Občas si rádi dáme vařená vajíčka a s tou omáčkou bych to mohla zkusit.
Zajímavý recept. Určitě vyzkoušíme.
Vejce s jemnou bylinkovou omáčkou – ta omáčka se mi líbí !
Hlavně jemná bylinková omáčka je výborná.
recept vypadá skvěle – takovým způsobem jsem vejce nikdy nevařila
mě se to líbí moc, určitě udělám
to se mi dost líbí ! k tomu čerstvé pečivo a hostina bude hotová !