Tvarohové gnocchi s pikantní omáčkou

Suroviny

brambor

240 g

tvarohu

200 g

krupice

80 g

vajec

1 ks

česneku

3 stroužky

feferonky

1 ks

cibule

1 ks

šunky

120 g

rajčat

400 g

bazalky

1 hrst

sůl, mletý pepř

dle chuti

olivový olej

dle potřeby

Postup přípravy:

Brambory předem uvaříme, necháme vychladnout, studené oloupeme a prolisujeme. Přidáme tvaroh, krupici, vejce, osolíme a vypracujeme těsto. Vyválíme válečky a tvarujeme asi 3 cm dlouhé gnocchi. Vidličkou uděláme na každém kousku ozdobný zářez. Vaříme ve vroucí vodě asi pět minut, dokud nevyplavou. Scedíme a uchováme v teple. Na rozehřátém oleji orestujeme cibulku, prolisovaný česnek, přidáme kostičky šunky, jemně posekanou feferonku a bazalku. Rajčata nakrájíme na kousky a rozdusíme je na cibulovém základu. Ochutíme solí, pepřem. Hotovou směs můžeme rozmixovat. Gnocchi servírujeme přelité pikantní omáčkou.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.2.2017 3:25| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist