Telecí ragú s rajčaty a olivami

1. Telecí nakrájíme na kostky a promícháme s hladkou moukou, přebytečnou mouku oklepeme. Slijeme rajčata z konzervy a nasekáme je nadrobno. Nastrouháme kůru asi z jedné třetiny omytého a osušeného pomeranče. 2. V hrnci rozpálíme olivový olej a zprudka na něm osmahneme maso dozlatova. K opečenému masu přidáme...

Diskuze

7 komentářů

    j
    jankac

    Na tomto jedle by som si určite pochutila.

    x
    xxkouckaxx

    Telecí ragú s olivami – masko bych brala , ale olivy nejím !

    k
    krockovapavla

    Olivy nemám vůbec ráda a už vůbec ne v jídle.

    p
    puntik

    telecí bych taky někdy ráda ochutnala, ale já ho v té masně prostě ještě opravdu neviděla :-((

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist