Šumavský řízek s uzeným a česnekem

Suroviny

brambor
500 g
vejce
2 ks
polohrubá mouka
2 PL
strouhanka
4 PL
mléko
4 PL
sůl
pepř
majoránka
česnek
uzené maso
400 g
hladká mouka
tuk

Postup přípravy:

Z přísad připravíme klasické těsto na bramborák (já osobně těsto navíc rozmixuji na hladkou kaši). Maso nakrájíme na plátky a obalíme v mouce. Na rozpálený tuk vlijeme těsto, na něj položíme moukou obalené maso a zalijeme zase těstem, aby bylo celé zakryté. Smažíme z obou stran a po vyjmutí necháme na ubrousku okapat. Podáváme se zeleninovým salátem nebo čerstvou zeleninou.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.3.2011 1:53| autor: xxkouckaxx

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist