Šumavský řízek s uzeným a česnekem

Suroviny

brambor
500 g
vejce
2 ks
polohrubá mouka
2 PL
strouhanka
4 PL
mléko
4 PL
sůl
pepř
majoránka
česnek
uzené maso
400 g
hladká mouka
tuk

Postup přípravy:

Z přísad připravíme klasické těsto na bramborák (já osobně těsto navíc rozmixuji na hladkou kaši). Maso nakrájíme na plátky a obalíme v mouce. Na rozpálený tuk vlijeme těsto, na něj položíme moukou obalené maso a zalijeme zase těstem, aby bylo celé zakryté. Smažíme z obou stran a po vyjmutí necháme na ubrousku okapat. Podáváme se zeleninovým salátem nebo čerstvou zeleninou.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.3.2011 1:53| autor: xxkouckaxx

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist