Šumavský řízek s uzeným a česnekem
Z přísad připravíme klasické těsto na bramborák (já osobně těsto navíc rozmixuji na hladkou kaši). Maso nakrájíme na plátky a obalíme v mouce. Na rozpálený tuk vlijeme těsto, na něj položíme moukou obalené maso a zalijeme zase těstem, aby bylo celé zakryté....
Moc dobré a nenáročné jídlo z uzeného masa – všem vřele doporučuji !
tohle je vynikající, moc nám to chutná
U nás vedou bramboráky s uzeným masem a kyselým zelím – opravdová mňamka!
Taky delam uzene v bramboraku,ale nemixuji,mame radsi krupave testo.
maso v bramboráku už jsem jedla, ale ne uzené. Může to být dobré, tak vyzkouším.
V neděli bude k obědu, bramborák milujeme no a řízečky taky, takže je to jasný.
Tento recept vyzkouším, manželovi tím udělám velikou radost!