Šumavský řízek s uzeným a česnekem

Z přísad připravíme klasické těsto na bramborák (já osobně těsto navíc rozmixuji na hladkou kaši). Maso nakrájíme na plátky a obalíme v mouce. Na rozpálený tuk vlijeme těsto, na něj položíme moukou obalené maso a zalijeme zase těstem, aby bylo celé zakryté....

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Moc dobré a nenáročné jídlo z uzeného masa – všem vřele doporučuji !

    v
    viwi

    tohle je vynikající, moc nám to chutná

    m
    marry159

    U nás vedou bramboráky s uzeným masem a kyselým zelím – opravdová mňamka!

    l
    lenkakutsu

    Taky delam uzene v bramboraku,ale nemixuji,mame radsi krupave testo.

    j
    jijina

    maso v bramboráku už jsem jedla, ale ne uzené. Může to být dobré, tak vyzkouším.

    l
    ladouch

    V neděli bude k obědu, bramborák milujeme no a řízečky taky, takže je to jasný.

    k
    Karunka

    Tento recept vyzkouším, manželovi tím udělám velikou radost!

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist