Srbská fazolová polévka

Do chladného vývaru vložíme opláchnuté fazole a necháme je přes noc nabobtnat. Na polovině dávky oleje zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme ji k fazolím, osolíme, opepříme a zvolna vaříme až fazole změknou. Potom polévku přecedíme a fazole sítem prolisujeme. Na zbylém oleji dočervena...

Diskuze

7 komentářů

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.

    x
    xxkouckaxx

    Srbská fazolová polévka – ty prolisované fazole se mi líbí !

    v
    viruska22

    Zajímavý recept. Určitě ho co nejdříve vyzkouším! Autorce díky…

    x
    xxkouckaxx

    srbská nebo moravská – fazulnica je vždycky moc dobrá

    k
    krockovapavla

    TAto polévka je opravdu výborná a delikátní.

    x
    xxkouckaxx

    fazulnicu máme doma moc rádi a tahle vypadá taky dobře !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist