Srbská fazolová polévka

Suroviny

fazole
300 g
velká cibule
1 ks
olej
4 PL
vývar
1 l
sůl
pepř
klobása
200 g
petrželka

Postup přípravy:

Do chladného vývaru vložíme opláchnuté fazole a necháme je přes noc nabobtnat. Na polovině dávky oleje zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme ji k fazolím, osolíme, opepříme a zvolna vaříme až fazole změknou.

Potom polévku přecedíme a fazole sítem prolisujeme. Na zbylém oleji dočervena osmahneme na kolečka nakrájenou klobásu, přidáme do polévky a povaříme.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist