Sírius – teplý nápoj s rumem

Suroviny

tmavého jamajského rumu
3 cl
maraschina
2 cl
bílého vína
4 cl
cukru
1 ČL
šťávu z půlky citrónu
1/2 ks
šťávu z půlky pomeranče
1/2 ks
vody
4 cl
angostura (3 kapky)

Postup přípravy:

Vše zahřejeme na 70 stupňů a ozdobíme koktejlovou třešní a pomerančovou kůrou.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.12.2016 3:24| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist