file.jpg

Rybí filé z Dalmácie s protlakem

Porce filé pokapeme citrónem, osolíme a obalíme v mouce. Prudce opečeme na části rozpáleného tuku po obou stranách. Na zbylém tuku zpěníme jemně pokrájenou cibuli, vmícháme špetku papriky a rajský protlak. Přidáme česnek utřený se solí a zalijeme vařící vodou. Nakonec vložíme opečené rybí...

Diskuze

6 komentářů

    g
    glady

    jééé Dalmácie…zkusím si ji připomenout alespoň tímto receptem

    e
    Elisa19

    Rybí filé mám hodně ráda a tak tento recept ráda vyzkouším.

    v
    viki11

    Obalované a smažené filé určitě potěší všechny milovníky ryb.

    l
    lucik21

    raději než rybí filé si dám celou rybu, ale i tak to bude dobré

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist