Pohanka s malinami a čokoládou

Suroviny

pohanky
250 g
vody
300 ml
nakrouhané čokolády
50 g
medu
2 PL
malin
200 g
bílý jogurt nebo smetana
dle chuti

Postup přípravy:

Přeberte 250 g pohanky, zalijte ji vařící vodou, sceďte, dejte do kastrolu, zalijte ji 300 ml vody a zvolna ji vařte, až se všechna tekutina odpaří a pohanka změkne. Pak do ní vmíchejte 50 g nakrouhané čokolády, 2 lžíce medu a 200 g malin (několik malin a trošku čokolády nechte na ozdobu). Rozdělte do misek, ozdobte čepičkou bílého jogurtu nebo zakysané smetany, posypte troškou nakrouhané čokolády a ozdobte malinami.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.7.2016 4:33| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist