Plněné kápie plněné ořechy a nivou

Suroviny

kapie
4 ks
máslo
1 ks
sýra s modrou plísní máslo
200 g
kysané smetany
50 g
olivového oleje
1 ČL
hroznového vína
vlašské ořechy drcené

Postup přípravy:

Omyté kápie podélně rozkrojíme, opatrně vyndáme semeník tak, aby zůstala stopka. Polovinu sýra vyšleháme s máslem a smetanou, druhou polovinu rozdrobíme a zlehka vmícháme do směsi. Půlku kápie potřeme olivovým olejem, naplníme sýrovou směsí, posypeme ořechy a ozdobíme hroznovým vínem. Podáváme studené nebo zapečené v troubě.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.6.2013 3:33| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist