Plněná roláda z mletého bůčku s nádivkou

Suroviny

mletý bůček
1 kg
solamyl
3 PL
mléko
200 ml
měkký salám
200 g
vejce
5 ks
sůl dle potřeby
mražených hrášek trocha
mrkev
1 ks
paprika
1 ks

Postup přípravy:

Smícháme mletý bůček‚ solamyl a mléko. Posolíme a necháme nejlépe přes noc odležet v chladničce. Připravíme si nádivku: nakrájený salám usmažíme dohromady s vejci. Přidáme hrášek‚ mrkev a papriku nakrájenou na kousky. Na mikrotenové fólii rozválíme z masa placku a naplníme ji připravenou nádivkou. Pomocí fólie roládu srolujeme. Povrch můžeme potřít bílkem. Pečeme v rozpálené troubě při 200 °C, dokud se nevytvoří křupavá kůrka. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

Hodnocení

5  Hodnoceno: 2x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.1.2016 4:38

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist