Petrželková vejce se žampióny

Suroviny

žampiónů

400 g

vajec

8 ks

červené papriky

2 ks

cibule

2 ks

oleje

4 PL

zelené petrželky

4 PL

sůl

dle chuti

kmín

dle chuti

Postup přípravy:

Žampióny, papriku a cibuli nakrájíme na kousky a promícháme. Přidáme nasekanou petrželku, kmín a sůl a směs rozdělíme na 4 části. Na oleji orestujeme vždy část zeleninové směsi. Když zesklovatí, rozklepneme na ní 2 vejce a pečeme tak dlouho, dokud se bílky nesrazí. Ozdobíme zelenou petrželkou.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 3x |  Nehutnalo
12345
Chutnalo
3.2.2017 6:04| autor: redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist