peceny-kvetak.jpg

Pečený květák s anglickou slaninou

Květák rozebereme na růžičky. Smícháme si marinádu ze 4 lžic oleje a různých druhů sypkých koření (lze použít Italskou směs), s kořením se nebojte experimentovat, zázvor, koriandr, či kari koření. Květák koření nasaje a promění se v lahůdku. Na plech vyložený pečicím papírem dejte...

Diskuze

14 komentářů

    a
    aknela11

    květák jsem nikd nedělala – recept mi připomíná placičky. Vyzkouším..

    j
    jankac

    Pečený květák mám veľmi rada.

    m
    martinnatr

    u nás je oblíbený smažený a placičky, tohle vyzkouším

    b
    brontik

    peču občas zaliji smetanou a chutná to

    g
    glady

    květák máme u nás rádi na všechny způsoby

    e
    Elisa19

    U nás květák máme rádi, takhle jsem ho ještě nedělala, ale asi to zkusím, hlavně že to půjde dobře od ruky.

    z
    Zuzana2403

    Tak to musí být luxus, úplně si to dovedu představit. A určitě to s nákypem nemá nic společného.

    g
    gambis

    Květák mám ráda. Takto jsem ho ještě nezkoušela, ale brzo to udělám.

    l
    ladouch

    Doma tomu říkáme květákový nákyp a je u nás oblíbený.

    g
    glady

    Květák máme rádi na všechny způsoby

    l
    lidka2

    Před lety jsem dělala něco podobného, ale u nás doma se to moc neujalo. Myslím, že je čas na další pokus 🙂

    v
    viki11

    Zapečený květák se zeleninou a uzeninou je určitě dkvělá dobrota.

    l
    lucik21

    pečený květák je moc dobrý, asi si ho dneska udělám

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist