Pečený květák s anglickou slaninou
Květák rozebereme na růžičky. Smícháme si marinádu ze 4 lžic oleje a různých druhů sypkých koření (lze použít Italskou směs), s kořením se nebojte experimentovat, zázvor, koriandr, či kari koření. Květák koření nasaje a promění se v lahůdku. Na plech vyložený pečicím papírem dejte...
květák jsem nikd nedělala – recept mi připomíná placičky. Vyzkouším..
Pečený květák mám veľmi rada.
u nás je oblíbený smažený a placičky, tohle vyzkouším
peču občas zaliji smetanou a chutná to
květák máme u nás rádi na všechny způsoby
U nás květák máme rádi, takhle jsem ho ještě nedělala, ale asi to zkusím, hlavně že to půjde dobře od ruky.
Tak to musí být luxus, úplně si to dovedu představit. A určitě to s nákypem nemá nic společného.
Květák mám ráda. Takto jsem ho ještě nezkoušela, ale brzo to udělám.
Doma tomu říkáme květákový nákyp a je u nás oblíbený.
Květák máme rádi na všechny způsoby
Před lety jsem dělala něco podobného, ale u nás doma se to moc neujalo. Myslím, že je čas na další pokus 🙂
Zapečený květák se zeleninou a uzeninou je určitě dkvělá dobrota.
pečený květák je moc dobrý, asi si ho dneska udělám