Paprikové lusky s ovčím sýrem

paprikove-lusky-s-ovcim-syrem-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

bílá (světlezelená) paprika
4 ks
čerstvý ovčí sýr
150 g
vejce
1 ks
zakysaná smetana
2 PL
sůl
dle chuti
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Papriky omyjte, osušte, položte na suchý plech a vložte do trouby vyhřáté na 200 °C. Když se lusky zbarví dohněda a slupka popraská, přendejte papriky do kastrolu, zavřete pokličkou a nechte 10 minut stát. Potom sloupněte slupku, podélně nařízněte, rozevřete a vyřízněte jádřince. Sýr rozmačkejte vidličkou, vmíchejte vejce a smetanu, podle potřeby osolte. Lusky naplňte sýrovou směsí, sevřete a otvorem nahoru naskládejte do zapékací mísy. Pokapejte vše olejem a vložte do trouby vyhřáté na 180 °C. Zapékejte 40 minut a podávejte s bílým chlebem.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.10.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist