Ovocné bambulky s mandlovými lupínky

Suroviny

sušené třešně
100 g
sušené brusinky
100 g
sušené hrušky
100 g
sušené broskve
100 g
mandle
80 g
lesní med
1-2 PL
citrónová kůra (nastrouhaná)
1 ks
citrónová šťáva
1/2 ks
mandlové lupínky na obalení
dle potřeby

Postup přípravy:

Všechno sušené ovoce i oloupané mandle umeleme a smícháme. Do směsi přidáme med, citrónovou kůru a šťávu. Připravenou hmotu necháme v chladu 1 hodinu odpočinout a potom z ní vodou navlhčenýma rukama tvoříme malé kouličky, které obalíme v mandlových lupíncích. Kuličky necháme při pokojové teplotě několik hodin oschnout, vložíme je do papírových košíčků a uložíme v chladu.

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.3.2017 12:53| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist