Ovocné bambulky s mandlovými lupínky

Suroviny

sušené třešně

100 g

sušené brusinky

100 g

sušené hrušky

100 g

sušené broskve

100 g

mandle

80 g

lesní med

1-2 PL

citrónová kůra (nastrouhaná)

1 ks

citrónová šťáva

1/2 ks

mandlové lupínky na obalení

dle potřeby

Postup přípravy:

Všechno sušené ovoce i oloupané mandle umeleme a smícháme. Do směsi přidáme med, citrónovou kůru a šťávu. Připravenou hmotu necháme v chladu 1 hodinu odpočinout a potom z ní vodou navlhčenýma rukama tvoříme malé kouličky, které obalíme v mandlových lupíncích. Kuličky necháme při pokojové teplotě několik hodin oschnout, vložíme je do papírových košíčků a uložíme v chladu.

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 4x |  Nehutnalo
12345
Chutnalo
10.3.2017 12:53| autor: redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist