Nadívané brukve s uzeným masem

Suroviny

uzené maso

200 g

brukve (mladé a větší)

8 ks

vejce

1 ks

žemle (nastrouhaná)

1 PL

sůl

dle chuti

muškátový květ

dle chuti

hovězí vývar

dle potřeby

Postup přípravy:

Oloupané brukve opatrně vydlabeme. Vydlabané kousky dáme vařit do vody a zvlášť uvaříme uzené maso. Měkké kousky brukví a uzené maso umeleme, přidáme vejce, strouhanou žemli, okořeníme, osolíme a touto směsí naplníme brukve. Rozložíme je do pekáčku, podlijeme vývarem a pečeme doměkka. Vypečenou šťávu můžeme zahustit jíškou.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.3.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist