Nadívané brukve s uzeným masem

Suroviny

uzené maso

200 g

brukve (mladé a větší)

8 ks

vejce

1 ks

žemle (nastrouhaná)

1 PL

sůl

dle chuti

muškátový květ

dle chuti

hovězí vývar

dle potřeby

Postup přípravy:

Oloupané brukve opatrně vydlabeme. Vydlabané kousky dáme vařit do vody a zvlášť uvaříme uzené maso. Měkké kousky brukví a uzené maso umeleme, přidáme vejce, strouhanou žemli, okořeníme, osolíme a touto směsí naplníme brukve. Rozložíme je do pekáčku, podlijeme vývarem a pečeme doměkka. Vypečenou šťávu můžeme zahustit jíškou.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.3.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist