Nadívané brukve s uzeným masem

Suroviny

uzené maso
200 g
brukve (mladé a větší)
8 ks
vejce
1 ks
žemle (nastrouhaná)
1 PL
sůl
dle chuti
muškátový květ
dle chuti
hovězí vývar
dle potřeby

Postup přípravy:

Oloupané brukve opatrně vydlabeme. Vydlabané kousky dáme vařit do vody a zvlášť uvaříme uzené maso. Měkké kousky brukví a uzené maso umeleme, přidáme vejce, strouhanou žemli, okořeníme, osolíme a touto směsí naplníme brukve. Rozložíme je do pekáčku, podlijeme vývarem a pečeme doměkka. Vypečenou šťávu můžeme zahustit jíškou.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.3.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist