Nadívaná masová kapsa s nivou

Suroviny

vyšší vepřové kotlety bez kosti

4 plátky

niva

4 plátky

anglická slanina

4 plátky

rajčata

4 plátky

olej

4 PL

česnek

1 stroužek

grilovací koření

dle chuti

Postup přípravy:

V kotletách ostrým nožem prořízneme kapsu. Každý plátek sýra a rajčete obalíme v anglické slanině a vložíme do připravené kapsy, kterou uzavřeme masovými jehlami. Maso ze všech stran potřeme olejem, ve kterém jsme rozmíchali grilovací koření a prolisovaný česnek. Kapsy marinujeme v chladu 2 hodiny. Maso v marinádě jedenkrát obrátíme. Potom je položíme do trouby na mřížku, pod kterou umístíme pekáček a grilujeme přibližně 17-20 minut. Během této doby je potíráme zbylým ochuceným olejem.

Tip: Kapsy nemusíte vždy grilovat. Můžete je opéci nejprve zprudka ze všech stran na oleji. Potom je přendejte do pekáčku, podlijte výpekem a v troubě je dopečte. Během pečení maso podlijte trochou vývaru.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.3.2017 9:38| autor: redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist