Mušle sv. Jakuba s těstovinami

Suroviny

těstoviny

150 g

barevné papriky

3 ks

cherry rajčátka

100 g

uvařený hrách

100 g

majonéza

100 g

mušle sv. Jakuba

300 g

sůl, pepř

dle chuti

olej

150 ml

žloutky

2 ks

citrónová šťáva

2 PL

kečup

3 PL

koňak

2 PL

šlehačka

150 ml

nasekaná petržel

dle chuti

Postup přípravy:

Dressing 1000 ostrovů: 2 žloutky, 2 lžíce citrónové šťávy, 150 ml oleje, 3 lžíce kečupu, 2 lžíce koňaku, 150 ml šlehačky, nasekanou petržel, pepř a sůl.
Všechny přísady promícháme a nakonec pomalu přidáváme za stálého šlehání olej, až se vytvoří hustá emulze.

Krátké těstoviny (mušličky) uvaříme ve slané vodě doměkka. Důkladně omytou zeleninu nakrájíme přibližně na stejně velké kousky. Mušle osolíme, opepříme a osmahneme z obou stran zprudka na oleji dozlatova. Zeleninu promícháme s dressingem, přidáme osmahnuté mušle a podáváme na škeblích z mušlí.

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 5x |  Nehutnalo
12345
Chutnalo
6.3.2017 9:48| autor: redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist