Mozzarella s pomeranči a listovým salátem

Suroviny

mozzarelly v nálevu

4 ks

pomerančů

2 ks

směsi listových salátů

200 g

střední cibule

1 ks

olivového oleje

4 PL

balzamikového octa

2 PL

drceného pepře

1 ČL

čerstvě mletý pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Z pomerančů okrájíme kůru, nakrájíme je na plátky a šťávu slijeme do misky. Přidáme balzamikový ocet, olivový olej a trochu mletého pepře a promícháme. Listy salátů opláchneme a necháme dobře odkapat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, které rozdělíme na kroužky. Salátové listy roztrháme na menší kusy a rozdělíme je spolu s kroužky cibule na talíře. Poskládáme na ně do tvaru věžiček střídavě na plátky nakrájenou mozzarellu a plátky pomeranče, přelijeme je připravenou zálivkou a posypeme drceným pepřem. Podáváme s čerstvým pečivem nebo křupavými slanými tyčinkami.

Hodnocení

1.8  Hodnoceno: 4x |  Nehutnalo
12345
Chutnalo
18.12.2016 4:22

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist