Moravské zelí se špekem
Zelí překrájíme, je-li příliš kyselé, tak ho propláchneme pomocí cedníku pod studenou tekoucí vodou. V hrnci vyškvaříme na kostičky pokrájenou slaninu nebo uzené maso, přidáme na nadrobno pokrájenou cibuli, tu necháme zesklovatět. Přidáme cukr, ten necháme zkaramelizovat. Do základu přidáme...
Moravské zelí se špekem je klasika
Zelí mám ráda na mnoho způsobů.
Moravské zelí se špekem jsem ještě nezkoušela,ale určitě to za pokus stojí.
zelí se dělá na více způsobů, já dělám také s bramborem
MORAVSKÉ ZELÍ SE ŠPEKEM robievam pravidelne, lebo ho máme radi.
Děláme zelí podobně. Navíc mám ráda kombinaci červeného zelí, které dělám sladší a bílého zelí, které děláme naopak kyselejší
Zelí je v Česku velmi oblíbené jídlo.
Zelí mám ráda na všechny způsoby, takže i tohle.
Moravské zelí se špekem občas udělám
Moravské zelí se špekem mám rád.
Moravské zelí se špekem je klasika.Taky jej tak dělám.