zeli.jpg

Moravské zelí se špekem

Zelí překrájíme, je-li příliš kyselé, tak ho propláchneme pomocí cedníku pod studenou tekoucí vodou. V hrnci vyškvaříme na kostičky pokrájenou slaninu nebo uzené maso, přidáme na nadrobno pokrájenou cibuli, tu necháme zesklovatět. Přidáme cukr, ten necháme zkaramelizovat. Do základu přidáme...

Diskuze

11 komentářů

    s
    stendy

    Moravské zelí se špekem je klasika

    nova2

    Zelí mám ráda na mnoho způsobů.

    Stanislava Nováková

    Moravské zelí se špekem jsem ještě nezkoušela,ale určitě to za pokus stojí.

    s
    sumka55

    zelí se dělá na více způsobů, já dělám také s bramborem

    j
    jankac

    MORAVSKÉ ZELÍ SE ŠPEKEM robievam pravidelne, lebo ho máme radi.

    l
    liddduska

    Děláme zelí podobně. Navíc mám ráda kombinaci červeného zelí, které dělám sladší a bílého zelí, které děláme naopak kyselejší

    b
    Bobina1

    Zelí je v Česku velmi oblíbené jídlo.

    l
    lidka2

    Zelí mám ráda na všechny způsoby, takže i tohle.

    l
    lucik21

    Moravské zelí se špekem občas udělám

    s
    stana1

    Moravské zelí se špekem mám rád.

    b
    Bobina1

    Moravské zelí se špekem je klasika.Taky jej tak dělám.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist