Minutkový hovězí steak
Z masa nakrájíme 4 porce po 250 g, maso opepříme zakápneme olejem a necháme v lednici odležet (ideální doba je 24 hodin). Steaky opékáme na pánvi s vysokým dnem, pánev nejprve rozpálíme, až pak vložíme steaky, které jsou pokapané olejem, jiný olej nepřiléváme....
Takový moc dobrý steak s nějakou omáčkou na víně, to zase jako můžu. Člověk by se neměl omezovat a měl by si ten život dělat opravdu hezký. Já se snažím každý den trošku zlepšit svoje vnímání ať už je to na základě chuťových buněk a nebo nějakým moc dobrým alkoholem, speciálně pak když jde o víno.
Také u vaření přidávám do jídla nějaké to kvalitní víno, nejvíce mně asi chutná dovezené i Itálie z hranic, tam si hodně pochutnávám. A nestojí to přitom ani tolik peněz, přitom to krásně okoření celé jídlo, mám to ráda, jen co je pravda.
Jojo na víně je jak jsme psala já a jak píšeš ty, to jídlo na úplně jiné úrovni. Ještě jsem se tě chtěla zeptat jestli nevíš o nějakém skvělém eshopu kde by se sada titanového nádobí dala pořídit.
Já a celá rodina nakupujeme od zgastro .cz. Kupovali jsme od nich ještě dříve když prodávali tu druhou jakost, ale to už je pěkná řádka let co je to jinak. No prostě jsme hodně rozmazlení jen s tím vínem, jinak běžně nemáme tak velké výdaje na jídlo a vybavení.
Dala bych si, musím někdy vyzkoušet.
Touto dobrůtku bych ráda ochutnala, zvláště kdyby mi ji někto připravil, to bych si dala líbit.
Minutkový hovězí steak bych si hned dala
Minutkový hovězí steak je luxusní lahůdka. Je to sváteční pochutnání, které je výtečné.
Minutkový hovězí steak – dobrý oběd.