Lososový karbanátek s petrželkou

Suroviny

lososa bez kůže
500 g
vejce
1 ks
mléka
100 ml
rohlík
1 ks
sůl, bílý pepř
housky nebo bulky
olej na potření
petrželka

Postup přípravy:

Rohlík nakrájíme a zalijeme mlékem, přidáme vejce, petrželku a promícháme. Lososa naškrábeme nožem, osolíme, opepříme a smícháme s rozmočeným rohlíkem. Pak tvoříme karbanátky, potřeme olejem a z obou stran grilujeme. Nakonec vložíme do rozkrojené housky nebo bulky.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.3.2015 10:56| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist