Lososový karbanátek s petrželkou

Suroviny

lososa bez kůže

500 g

vejce

1 ks

mléka

100 ml

rohlík

1 ks

sůl, bílý pepř

housky nebo bulky

olej na potření

petrželka

Postup přípravy:

Rohlík nakrájíme a zalijeme mlékem, přidáme vejce, petrželku a promícháme. Lososa naškrábeme nožem, osolíme, opepříme a smícháme s rozmočeným rohlíkem. Pak tvoříme karbanátky, potřeme olejem a z obou stran grilujeme. Nakonec vložíme do rozkrojené housky nebo bulky.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.3.2015 10:56| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist