lilkovy-venec-352x198.jpg

Lilkový věnec plněný zeleninou

Omytý, neloupaný lilek nakrájíme na třímilimetrové plátky podélně a osmahneme v teflonové pánvi na trošce oleje po obou stranách. Natvrdo uvařená vejce rozmixujeme s bazalkou a ochutíme balzamikovým octem. Cukety, papriky a cibuli nakrájíme nadrobno a podusíme asi 8 minut v pánvi na oleji. Přidáme lžičku tabasca...

Diskuze

5 komentářů

    l
    lucik21

    Lilkový věnec plněný zeleninou vypadá moc dobře

    j
    jankac

    Lilkový věnec plněný zeleninou by som si určite dala. Mňam.

    l
    ladouch

    To bych si také nepochutnala.

    s
    stana1

    Lilkový věnec plněný zeleninou nic pro mne.

    b
    Bobina1

    Lilkový věnec plněný zeleninou je zajimavý, ale doma by to nikdo nejedl.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist