lilkovy-venec.jpg

Lilkový věnec plněný zeleninou

Omytý, neloupaný lilek nakrájíme na třímilimetrové plátky podélně a osmahneme v teflonové pánvi na trošce oleje po obou stranách. Natvrdo uvařená vejce rozmixujeme s bazalkou a ochutíme balzamikovým octem. Cukety, papriky a cibuli nakrájíme nadrobno a podusíme asi 8 minut v pánvi na oleji. Přidáme lžičku tabasca...

Diskuze

5 komentářů

    l
    lucik21

    Lilkový věnec plněný zeleninou vypadá moc dobře

    j
    jankac

    Lilkový věnec plněný zeleninou by som si určite dala. Mňam.

    l
    ladouch

    To bych si také nepochutnala.

    s
    stana1

    Lilkový věnec plněný zeleninou nic pro mne.

    b
    Bobina1

    Lilkový věnec plněný zeleninou je zajimavý, ale doma by to nikdo nejedl.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist